Proč už nikdy nesníte hranolky v McDonalds

Autor: admin
Datum: 09.04.2014

Brambůrky mc donnaldsNa tomto videu vysvětluje Michael Pollan, autor knihy Cooked, jaký rozdíl je mezi našim stravováním v 60. letech a dnes, kdy se velice často stravujeme ve fastfoodech a uvádí konkrétní případy, proč jsou hranolky v McDonnalds tak dlouhé a proč se vyrábí z toxických surovin...

Kdo jste nedočkaví, přeskočte na 2:50 minut.

 

0
Váš hlas: Žádné

Podívejte se na zajímavé 30miutové video o hootropním dýchání.

Kdo by si nespojoval vůni a zdraví dohromady?! Čich je smysl, který nám dává jasné a neklamné signály, jak se věci okolo nás mají. Co nám voní a co nám nevoní. A když se poslechneme, jen málokdy se stane, že výsledek bude zmýlená. Vůně i pachy nás provázejí životem, ať chceme nebo ne....

Seděla jsem u stolku s horkým čajem na malostranském dvorku před hospůdkou Kellyxir na Janském vršku a byla  " v šoku ". Zrovna jsem mohla vidět představení ŠOKY.
Když ke mně přiběhla Hanka, musela jsem jí obejmout a byla jsem úplně " naměkko". To mívám, když se lidem povedou ukázat věci, co nás všechny spojují v hlubších světech, které se pokoušíme více či méně bravurně v sobě schovat. A pak hle!  Div...

Jsme tvořeni vodou, avšak i ta se může občas zakalit.

Jak se nestat " travičem studní "?

V každém z nás je dispozice jím být!

Je to na nás!

Držme si palce!

A přejme si...

Ať naše VODA zůstane čistá a je pramenem, kde s...