Bílé víno a překyselení organismu

Autor: Irena
Datum: 09.05.2014
Kategorie:

Jak je to s překyselením organismu?
Mezi kyselinotvorné potraviny patří mléko a obiloviny.
Kyselinotvorné je i bílé víno. Víte, co se říká o víně, když je příliš kyselé? Že je ostré a hrubé.

Máme - li v sobě příliš mnoho kyselin, požíváme  příliš kyselinotvorné stravy,pak se stáváme  hrubšími a ostřejšími v jednání i my, protože překyselení organismu má vliv na naši psychiku.Omezíme - li požívání mléka, bílého vína a pečiva, budeme jemnější a přívětivější. 

Psychika, která je nevyrovnaná díky vnitřnímu neutěšenému prostředí pak s sebou nese mnoho nepřjemností. Člověk je popudlivý, nevrlý, vzteklý a projevují se u něj jak averze, tak hlubší frustrace.V těle se čile množí bakterie způsobující záněty a postonávání je skoro pravidlem.Nakonec většinou imunitní systém selže a projeví se nemoc, většinou s vysokou horečkou.

Omezíme - li požívání mléka, bílého vína a pečiva, budeme zdarvější, méně kyselí, jemnější a přívětivější. 

 

0
Váš hlas: Žádné

Podívejte se na zajímavé 30miutové video o hootropním dýchání.

Kdo by si nespojoval vůni a zdraví dohromady?! Čich je smysl, který nám dává jasné a neklamné signály, jak se věci okolo nás mají. Co nám voní a co nám nevoní. A když se poslechneme, jen málokdy se stane, že výsledek bude zmýlená. Vůně i pachy nás provázejí životem, ať chceme nebo ne....

Seděla jsem u stolku s horkým čajem na malostranském dvorku před hospůdkou Kellyxir na Janském vršku a byla  " v šoku ". Zrovna jsem mohla vidět představení ŠOKY.
Když ke mně přiběhla Hanka, musela jsem jí obejmout a byla jsem úplně " naměkko". To mívám, když se lidem povedou ukázat věci, co nás všechny spojují v hlubších světech, které se pokoušíme více či méně bravurně v sobě schovat. A pak hle!  Div...

Jsme tvořeni vodou, avšak i ta se může občas zakalit.

Jak se nestat " travičem studní "?

V každém z nás je dispozice jím být!

Je to na nás!

Držme si palce!

A přejme si...

Ať naše VODA zůstane čistá a je pramenem, kde s...